Klient info

Klient Information

Før en behandling: Kom på relativ tom mave.

Vand:

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i dagene efter en behandling for at udvaske den øgede udskillelse af affaldsstoffer fra kroppens celler.

Drik min. 2 liter pr. døgn.

Generelt er det godt med ro resten af dagen. Gå hjem og slap af. Hvis du skal arbejde, gør det da i dit eget tempo – gå tidligt i seng.

Mulige reaktioner på behandlingen:

Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner i tiden efter en behandling. De fysiske reaktioner består oftest af en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for – i mere eller mindre grad, de fortager sig oftest efter 2 –3 dage, men kan, afhængig af problemets omfang, godt vare ved i længere tid. Alle mennesker er forskellige og reagerer ligeledes forskelligt på især kropslig behandling.

Mulige reaktioner, så som smerter i led eller muskler, skal ses som en udrensning af kroppen, hvor kroppen udskiller gamle affaldsstoffer. Disse affaldsstoffer kan ligge i kroppen i form af små krystaller, som ved udskillelsen kan virke som små ”glasskår”, denne udrensning kan være meget smertefuld og kræver flere opfølgende behandlinger.

Psykiske reaktioner kan være følelser, der kommer ”ud af det blå”, eller kraftigere reaktioner end normalt. Forsøg, så vidt muligt, at give dem lov til at ”fylde”. Det er gamle uudtrykte følelser, som kroppen giver slip på.

Under og efter en behandling:kan der opstå forskellige kropslige reaktioner. De er ikke farlige men blot en naturlig reaktion på behandlingen. Følgende reaktioner kan optræde:

Snurren i kroppen

Når gamle spændinger slipper, opstår der en øget gennemstrømning af blodet. Hermed øges optagelse af ilt og næring i cellerne. Denne proces kan mærkes som en snurren.

Rystelser

Når kroppen retter op på sig selv/regulerer sig selv, kan der forekomme rystelser.

Svimmelhed

Når man arbejder dybt med åndedrættet, frigives der flere affaldsstoffer end normalt, og når disse går blodbanen, kan klienten opleve en kortvarig svimmelhed.

Kilden

Overfladiske muskulære spændinger kan mærkes som kilden.

Sved

Den øgede blodgennemstrømning kan aktivere klientens stofskifte og fremkalde sved.

Brændende fornemmelser

Når der opstår gennemstrømning i nervesystemet, kan det mærkes som brændende fornemmelser.

Kløe

Kløe kan forekomme når der opstår gennemstrømning i nervespidserne.

Kramper

Oftest opstår kramper, når musklen afspænder sig selv ved sammentrækning. Det kan også skyldes væskemangel.

Hyperventilation

Når klienten får kontakt til en psykisk blokering uden en egentlig forløsning, kan det udløse hyperventilation (klienten prøver at forløse).

“Hønserøv” eller låste fingre

Når de indre organer og åndedrættet reguleres, kan der forekomme spændinger omkring munden (hønserøv), og/eller fingrene låser.

Varighed/hyppighed af behandling:

Forløbet af videre behandling er meget individuelt alt efter den enkeltes behov, ønske og reaktion på behandlingen. Man skal dog altid regne med min. 2 konsultationer inden for 1-2 uger, men ofte har kroppen behov for et længere forløb.

Min erfaring er, at et forløb på 5 gange vil give det bedste resultat. Der vil her være de bedste muligheder for en positiv forandring, når kroppens selvhelbredende systemer kommer i gang, og der bliver løsnet op i dybden.

Ring eller skriv: Hvis du har spørgsmål til behandlingen eller ønsker at bestille/ændre din tid.

Alt dette, er en naturlig reaktion på behandlingen og det skal have plads.