Udtalelser

Udtalelse fra klient

Jeg har fibromyalgi, endometriose og kronisk stress. Jeg har prøvet flere forskellige behandlinger, som f.eks. zoneterapi, massage, fysioterapi og akupunktur. Men intet har nogensinde haft en effekt på mig.

Nu har jeg så prøvet Kropsbehandling hos Brian, og hvilken forskel. Under behandlingen snurrede mine arme, hænder og fingre. Det smertede i kroppen, men med kyndig vejledning fra Brian og den rette vejrtrækning, kom jeg igennem. Lige efter behandlingen var jeg svimmel og følte mig som i en osteklokke. Efterfølgende følte jeg en enorm lettelse i kroppen, og for første gang i mange år følte jeg en enorm ro og lindring, og jeg var smertefri i kroppen i et par dage.

Jeg har ALDRIG i mit liv forestillet mig, at noget kunne hjælpe mig, og så meget!! Jeg har gået til behandling hos Brian 2 gange nu og har haft samme dejlige befriende effekt begge gange. Det er ikke sidste gang, jeg skal have behandling hos Brian!!

Jette


Udtalelse fra klient

Først og fremmest tak for din behandling.

Jeg valgte at aflægge Brian et besøg, fordi jeg har en kronisk rygskade som trækker ud/ned i arme og ben.

Efter at have forsøgt mange andre behandlinger besluttede jeg mig for Brians behandlingsform,

da han en gang før hjalp mig godt med min mavesmerter, grundet en fjernet blindtarm.

Hans behandling og ukonventionelle måde at tackle zonerne på var lige præcis det der hjalp mig med at slappe fuldstændig af.

Lige pludseligt kunne jeg bevæge min venstre arm uden smerter igen. Mine nerver i ryg og skulder slappede helt af og jeg var smertefri i virkelig lang tid.

Kan kun anbefale Brian.

Kevin


Udtalelse fra klient

 Før jeg startede med kropsbehandlingerne hos Brian Stage, havde jeg ondt hver eneste dag, og min bevægelighed var meget begrænset . Jeg skulle anstrenge mig ved hver bevægelse, og jeg kunne derfor kun lidt af gangen uden pause. Jeg er glad for at træne styrketræning, men dette var meget forsigtigt på grund af smerterne og risikoen for at ryggen låste. Mit humør led under alt dette, og jeg var tit sur eller trist.

Jeg har prøvet adskillige behandlingsformer, for at finde en løsning på problemet, men det var først da jeg startede i behandling hos Brian Stage, at der begyndte at ske fremskridt.

Nu kan der gå flere dage, ja op til en uge uden smerter. Min smidighed er også blevet bedre, dermed også min træning.

Humøret har fået et ordentlig løft, og det kan familien mærke. Helt igennem fantastisk.

Jeg vil varmt anbefale Brian Stages kropsbehandlinger til alle der gerne vil have hjælp, til at slippe af med smerter og få øget bevægelighed.

Palle


Udtalelse fra klient

Jeg har nu fået 2 behandlinger af Brian Stage. Jeg må indrømme, at jeg var meget skeptisk i starten. Men Brian var god til at forklare hvad han gjorde og hvorfor, og det hjalp på min skepsis.

Min primære udfordring troede jeg var problemer med nakken (gener efter piskesmæld), men jo mere Brian arbejdede med mig, stod det klart, at min krop havde flere ømme punkter.

Efter første behandling gik jeg derfra med en ro i min krop, som jeg ikke har følt længe.  Ud over det havde Brian ramt et punkt, som gjorde at jeg ikke havde den voldsomme sukkertrang i små 3 uger (har ellers altid gået sukkerkold ud på eftermiddagen).

Næste behandling var i forbindelse med dårlig lænd, og denne gang lagde jeg mig på briksen uden de store overvejelser. Efter behandlingen forsvandt smerterne i lænden, og jeg er samtidig blevet mere opmærksom på nogle punkter, der skal arbejdes med. Jeg er blevet bedre til at trække vejret ordentligt, og det hjælper i mange situationer.

Jeg er i hvert fald ikke færdig med at få behandlinger hos Brian Stage, for det er sjældent jeg har oplevet den form for velvære uger efter andre behandlingsformer.

Janne


Udtalelse fra klient

Jeg har været til behandling hos Brian to gange. Jeg havde ikke rigtig nogle skavanker (troede jeg) og vidste ikke noget om hans behandlingsform inden jeg trådte ind af hans dør.
Jeg blev mødt af afslappende musik og go stemning.
Brian tog sig tid til at skabe en tryg atmosfære og samtale inden behandlingen.
Under selve behandlingen var han hele tiden meget nærværende, respekterende og rolig, samt guidede, forklarede og hjalp mig bedst muligt.
Behandlingen spændte lige fra afslappende massage til zonetryk på de muskler og punkter der tydeligvis behøvede det.
Jeg kom igennem alle former for reaktioner – Snoren i hænder og fødder, kulde/varme i kroppen, latter, frustration, vrede og “give slip på kontrollen”. Alt sammen noget der faktisk kom bag på mig, men som Brian guidede mig igennem på en god og anerkendende måde.
Brian var efter behandlingen meget opmærksom på min oplevelse og havde stor fokus på, at behandlingen blev afsluttet på bedst mulig måde for mig.

Efter behandlingen tænkte jeg “Spændende og anderledes”, men også “Det var vel bare det”, da jeg gik derfra.
Men jeg havde en uforklarlig afslappet, glad, lettet og energifyldt fornemmelse i kroppen resten af dagen.

Dagen efter kunne jeg godt mærke at Brian havde haft aktiveret min krop – alle muskler var ømme som dagen efter en ordentlig gang træning (OGSÅ de muskler man normalt ikke er opmærksom på), men energien og humøret var stadig helt i top!

Jeg er blevet bedre til at lytte til kroppen, følelserne og reaktioner jeg normalt ville ignorerer, eller gøre alt for ikke at forholde mig til.

Tak for god behandling

Lea


Udtalelse fra klient

Jeg stod over for kirurgisk indgreb i begge mine hænder pga. af snurren/sovende og smerter i mine fingre, da jeg opsøgte Brian.

Jeg havde ikke de store forhåbninger til behandlingen, men nu 10 mdr. efter endt forløb er mine symptomer stadig helt væk, og operation er ikke længere nødvendig.

Som bonus forsvandt mine smerter i knæ og balde også.

Det er de bedste penge jeg har givet ud.

Jeg kan kun anbefale behandling hos Brian.

Henrik


Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvad behandlingen kan gøre for dig

Mvh Brian