Om mig

Helt overordnet går behandlingen ud på at få kroppen til selv at forstå, hvad den skal gøre for at få det bedre, blive mere fri og bevægelig.

Om Mig

Mit navn er Brian Stage, er født i `73 og er bl.a. uddannet kropsterapeut hos Totum i København og i traditionel thai massage hos Wat Po Thai Traditionel Medical and Massage School i Thailand.

Ydermere har jeg kendskab til kranio Sakral terapi, mindfulness, åndedrætstræning, div. træningsformer og ernæring

Jeg er meget professionel i mit arbejde og har en stor grad af perfektionisme i mig. Det arbejde jeg udfører skal være 100% i orden.

Mine uddannelser og mangeårige interesse for fysisk og mental sundhed danner grundlaget for mit arbejde med menneskets skavanker, symptomer og problemstillinger.

Tillid, rummelighed og ærlighed er meget vigtig for mig, når jeg skal lave behandlinger. Derfor er det vigtigt for mig at være empatisk, loyal og støttende, sådan at vi kan opnå en gensidig tillid og respekt før, under og efter behandlingen.

Folk ser mig som imødekommende, og siger jeg har en rigtig god situationsfornemmelse, så du vil være i trygge hænder under behandlingen og i hele dit forløb hos mig.

Derudover er jeg meget passioneret, omkring det jeg laver, og derfor kan du være sikker på, at jeg yder mit bedste hver gang.