Behandlingen

 

Behandlingen tager udgangspunkt i den ældgamle kinesiske medicin og læren om kroppens energibaner, meridianerne. Kombinationen af denne ældgamle visdom, de nye teknikker og videnskabens nye opdagelser har skabt et unikt behandlingssystem. Teorien er, at dine oplevelser, erfaringer, tanker og følelser lagres i kroppen. Det kan resultere i både fysiske og psykiske symptomer som f.eks. smerte, angst, lændeproblemer, migræne, begrænset åndedræt, træthed, modløshed mv.

Hvis du har fysiske smerter eller kæmper med psykiske symptomer, evt. nogle som konventionelle behandlinger ikke har kunnet få bugt med – eller ønsker du blot at slippe af med spændinger eller arbejde med dig selv på en ny måde, så kan denne behandlingsform helt sikkert være noget for dig. Alt fra sportsskader, ondt i nakken, dårlig ryg til depression, stress og angst kan behandles her.

Min kropsbehandling varer 60 minutter og tager udgangspunkt i dine symptomer og problemstillinger. Behandlingen består Bl.a. meridianmassage, akupressur, samtale samt dybdegående ogpulserende massage, som løsner og frigør låst energi og dybe spændinger.

Behandlingen foregår på en briks, hvor du ligger iført undertøj, eventuelt med tæppe på og uden brug af olier. Vejrtrækningen er en meget central del af behandlingen, og jeg guider dig hele vejen. Jeg har med denne behandlingsform afhjulpet problemer og smerter i nakke,skuldre, ryg,  mave, ben, lyske og bækken med gode resultater.Derudover har jeg med behandlingen blandt andet lindret eller fjernet tilbagevendende hovedpine, fibromyalgi, stress og modløshed.

Min erfaring er, at et forløb på 5 gange vil give det bedste resultat. Der vil her være de bedste muligheder for en positiv forandring, når kroppens selvhelbredende systemer kommer i gang, og der bliver løsnet op i dybden.

 Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvad behandlingen kan gøre for dig.