Pris

Pris

Jeg benytter kontanter og kontooverførsel, der afregnes efter hver behandling.

Jeg forhandler også gavekort, så du kan give en gave der har betydning, til en du holder af. Der er altid en anledning til at forkæle et andet menneske: julegave, advent, fødselsdag, eller en “bare fordi jeg holder af dig og tænker på dig” gave.

Gavekortet kan hentes og betales på klinikkens adresse efter aftale.

Afbud og udeblivelse

Ved udeblivelse betales det fulde beløb på en behandling alligevel, da tiden kunne være gået til en anden. Husk på at jeg afsætter tiden af til dig, så hvis du ikke dukker op, bliver jeg nødt til at tage fuld betaling.

Hvis man bliver forhindret i at komme, skal der gives besked hurtigst muligt, men der skal gives besked 24 timer før. Ved akut sygdom gives der besked så snart man kan, da det jo kan ske for os alle.

 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om hvad behandlingen kan gøre for dig