Min behandlingshistorie

“Kroppen rummer et aftryk af hele det liv vi har været igennem.”– Brian Stage

Min egen behandlingshistorie

Min diagnose var diskusprolaps som 18-årig og som 30-årig fik jeg en ret alvorlig rygoperation grundet en blodansamling ved rygmarven, som bla. resulterede i lammelser, så jeg ikke kunne gå. I den forbindelse fik jeg også konstateret slidgigt i ryggen.

På grund af ovenstående har jeg haft rigtig mange fysiske udfordringer. Nakke, ryg, ben. Ja, en ret stor del af kroppen har været ramt – senest også af to hjerneblødninger og efterfølgende operation.

Jeg har på egen krop prøvet adskillige behandlingsformer, med begrænset effekt.

Mange års sygdom sætter sig i kroppen og psyken, og man får ikke ligefrem “ja”-hatten på, når der er så mange smerter og udfordringer i livet.
De første kropsbehandlinger betød mange tårer og smerter, men der var jo også en del, der havde ophobet sig gennem årene.

Jeg prøvede denne form for behandling, da jeg stadigvæk havde ondt med jævne mellemrum og var ved at være godt modløs efter mange års sygdom.

Effekten efter adskillige behandlinger er meget bedre bevægelighed, og ikke mindst en livsglæde og tillid til livet, som faktisk aldrig har været der før.

Så det var jo næsten et ”kald”, da jeg fik muligheden for at blive behandler.